THE PREMIER MARKETPLACE FOR REAL OPALS

Hoe kunnen we u helpen?

Waarom kan ik niet inloggen?

Om te bieden of verkopen moet u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om in te loggen klikt u op Login to my Account op de navigatiebalk bovenaan elke pagina. Vervolgens wordt u gevraagd uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Als u de login-knop niet ziet, bent u al ingelogd!

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen door op de onderstaande knop te klikken.

WACHTWOORD RESETTEN

U wordt gevraagd om het e-mailadres in te voeren waarmee u zich bij ons heeft geregistreerd. Wij sturen u een beveiligde link waarmee u uw accountwachtwoord opnieuw kunt instellen. U ontvangt de e-mail binnen enkele ogenblikken. Als u uw nieuwe wachtwoord niet hebt ontvangen, controleer dan de map met ongewenste e-mail in uw e-mail.

OPMERKING: Wachtwoorden en gebruikersnamen zijn hoofdlettergevoelig. Zorg ervoor dat uw caps lock-knop niet is ingeschakeld. Zorg ervoor dat u bij het kiezen van een nieuw wachtwoord iets kiest dat u zelf kunt onthouden, maar dat voor anderen moeilijk te raden is. Wij raden aan om een combinatie van hoofdletters, kleine letters en cijfers te gebruiken.

Deel uw gebruikersnaam en wachtwoordinformatie met niemand. U bent zelf verantwoordelijk voor alle activiteit op uw account.