THE PREMIER MARKETPLACE FOR REAL OPALS

Hoe kunnen we u helpen?

Hoe u uw accountinstellingen kunt wijzigen

U kunt een aantal basisgegevens in uw account bijwerken, toevoegen en verwijderen.

Hier is de stapsgewijze procedure voor "Hoe u accountinstellingen kunt wijzigen"

1) Ga naar Opal Auctions

2) Klik op de menuknop in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen

6h1vxubxvsk2xdcz.png?auto_optimize=medium

3) Via uw accountinstellingen kunt u een aantal basisgegevens wijzigen, bijwerken en verwijderen en uw accountinstellingen aanpassen.

7syxzhwzsx7vpl6x.png?auto_optimize=medium

4) Vul alle benodigde informatie in die u nodig hebt. Scroll daarna naar beneden en klik op "Opslaan" om alle wijzigingen die u hebt aangebracht te voltooien en op te slaan.

Als u nog andere vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact op met ons ondersteuningsteam.